',
',
',
',
',
',

Марио Топчийски

Марио Топчийски
Адвокат

mario_top@mail.bg
 
 
 
 
 
 
 
Марио Топчийски е опитен адвокат, вписан в Софийска адвокатска колегия от 1992 г. От 2012 г. той е също така и арбитър, и Заместник-председател на Международен търговски арбитражен съд при Сдружение „Юридическо сътрудничество“ (в София).

Марио Топчийски е завършил Магистър по право в СУ „Св. Климент Охридски”. През 2017 г. той придобива и Магистър по Право на Европейския съюз в Université de Lorraine (Нанси, Франция).

През 1992 г., той е бил стажант към Съвета на Европа и Центъра за подготовка на адвокати при Адвокатска колегия – Страсбург, Франция (Barreau de Strasbourg). През същата година, в България, той основава Асоциация на Младите Адвокати, на която става първи Президент. Асоциацията на младите адвокати членува в European Young Bar Association (EYBA).

През 2012 г., Марио Топчийски е избран за член на Софийски адвокатски съвет, чиято дейност той обновява изцяло. От 2013 г. до 2017 г., той е член на Висш адвокатски съвет. В това свое качество, той развива в значителна степен международните контакти на организацията.

Марио Топчийски е специализиран в областите на Търговското право, Вещното право (Право на недвижимите имоти, вкл. правно саниране на незавършени строежи), Реституцията, Финансовото и Данъчното право, Административното право, Правните проблеми в общинската собственост, административните процедури в Столична община и обслужването на столични общински пазари, и Столична библиотека.

Black and White Premium WordPress Theme